facebook
 • Orkest

  In het harmonieorkest van Advendo worden de prachtige klanken van verschillende instrumenten samengebracht tot mooie muzikale stukken. Dit vergt tijd, oefening en ervaring, waartoe Advendo veel kansen en mogelijkheden biedt...

  Meer info over ons orkest.
 • Slagwerkgroep

  De slagwerkgroep van Advendo bestaat momenteel uit ongeveer 40 leden inclusief leerlingen en komt uit op eredivisieniveau. Alles over de oprichting en geschiedenis, de groei, de veranderingen, interviews, informatie over lid worden, optredens....

  Meer info over onze slagwerkgroep.
 • Majorettes

  Majorette of twirlen, hoe je het ook noemen wil, is meer dan het marcheren op straat en het gooien met een stokje (baton). Binnen de vereniging richten wij ons, naast het aanleren van batontechnieken, ook op houdingsaspecten, danstechnieken...

  Meer info over twirlen.

AMV: Muziek maken met Advendo

Wil je noten leren lezen en spelen, samen muziek maken en instrumenten leren kennen?! Kom dan naar de AMV lessen "MUZIEK MAKEN MET ADVENDO!"

Een speciaal programma voor kinderen uit groep 4 en 5
Wekelijks krijg je les in een groep met leeftijdsgenoten. In de les leer je kennis maken met muziekinstrumenten en basisbegrippen uit de muziek. Je krijgt van Advendo een blokfluit te leen! Aan het eind van het jaar krijg je een diploma en sluiten we het jaar af en met een leuk optreden. Ook ga je muziek maken op boomwhackers en klokkenspel.

Start programma
We starten weer een programma in oktober. De lessen duren 45 minuten en de lesdag is maandagmiddag van 16.00u - 16.45u. 

Kosten en duur
De kosten voor dit lesprogramma bedragen €12,50,- per maand. Dit is inclusief het lenen van de blokfluit, standaard en het muziekboekje. De opleiding duurt 10 maanden.

Opgave
Opgave kan per mail bij Iris Bonhof en Zwen Harbers. E-mail: leerling@advendo-nijverdal.nl

Blokfluitdiploma, en dan?
Nadat het blokfluitdiploma is gehaald kun je verder bij Advendo op een van de volgende instrumenten.

Klarinet, Hoorn, Trompet, Bariton?, Trombone, Hobo?, Fagot, Saxofoon,

Slagwerk

(N.B. kinderen kunnen ook zonder blokfluitdiploma instromen op een van bovenstaande instrumenten mits zij groot/oud genoeg zijn voor het instrument. Hierover kunt u met ons contact op nemen.)

 

Advendo

Welkom op de website van Koninklijke Christelijke Muziekvereniging Advendo. Op onze website kunt u kennis maken met onze vereniging. Deze bestaat uit 3 secties: Orkest, Slagwerkgroep en Twirl.

Agenda Bekijk complete Agenda
Twitter
 • 21-07-2017, 20:41

 • 08-07-2017, 17:49

 • 08-07-2017, 22:05

 • 05-07-2017, 08:20

 • 17-06-2017, 14:36

 • 01-06-2017, 12:00