facebook
 • Orkest

  In het harmonieorkest van Advendo worden de prachtige klanken van verschillende instrumenten samengebracht tot mooie muzikale stukken. Dit vergt tijd, oefening en ervaring, waartoe Advendo veel kansen en mogelijkheden biedt...

  Meer info over ons orkest.
 • Slagwerkgroep

  De slagwerkgroep van Advendo bestaat momenteel uit ongeveer 40 leden inclusief leerlingen en komt uit op eredivisieniveau. Alles over de oprichting en geschiedenis, de groei, de veranderingen, interviews, informatie over lid worden, optredens....

  Meer info over onze slagwerkgroep.
 • Majorettes

  Majorette of twirlen, hoe je het ook noemen wil, is meer dan het marcheren op straat en het gooien met een stokje (baton). Binnen de vereniging richten wij ons, naast het aanleren van batontechnieken, ook op houdingsaspecten, danstechnieken...

  Meer info over twirlen.

Nieuws

 • Gerrit Reijnders stopt als instructeur

Gerrit Reijnders stopt als instructeur


Gerrit Reijnders stopt als instructeur bij Advendo’s Percussion Ensemble!

Afscheidsreceptie
1 november 1980 is Gerrit begonnen bij Advendo dat maakt dat Gerrit al 35 jaar verbonden is aan de club. Wij weten dat Gerrit altijd verbonden zal blijven! Wij willen Gerrit bedanken voor jaren lange inzet en begeleiding. Daarom houden wij 31 oktober 2015 een korte open receptie van 19:00 uur tot 21:00 uur.

Wij willen iedereen die verbonden is aan Advendo en/of samen heeft gespeeld of les heeft gehad, uitnodigen om onder genot van een hapje en een drankje Gerrit te bedanken!

Terugblik: Gerrits bijdrage bij Advendo de afgelopen 35 jaar
Advendo’s Percussion Ensemble staat bekend om kwaliteit, leuke muziek en allround slagwerkers. Dit is voor een groot deel de verdienste van Gerrit Reijnders; Bijna alle slagwerkers bij Advendo hebben hun vaardigheden ontwikkeld met de instructie en begeleiding van Gerrit Reijnders. Na 35 jaar verbonden te zijn geweest aan Advendo heeft Gerrit besloten om per 1 november 2015 te stoppen als instructeur bij Advendo.

Gerrit heeft jaren in muffe kelders leerlingen opgeleid tot het moment dat hij zelf voor een gelegenheidsgroep ging staan op de vrijdagavond. Dit was zo’n succes dat het leiden van de slagwerkgroep al snel voor de hand lag. Door de jaren heen is het genre en de samenstelling van de groep veranderd. Ondanks het natuurlijk verloop van leden is altijd een kwalitatief goede slagwerkgroep blijven bestaan, die nog altijd competitief ten tonele kan verschijnen.

 

Advendo

Welkom op de website van Koninklijke Christelijke Muziekvereniging Advendo. Op onze website kunt u kennis maken met onze vereniging. Deze bestaat uit 3 secties: Orkest, Slagwerkgroep en Twirl.

Agenda Bekijk complete Agenda
Twitter
 • 21-07-2017, 20:41

 • 08-07-2017, 17:49

 • 08-07-2017, 22:05

 • 05-07-2017, 08:20

 • 17-06-2017, 14:36

 • 01-06-2017, 12:00