facebook
 • Orkest

  In het harmonieorkest van Advendo worden de prachtige klanken van verschillende instrumenten samengebracht tot mooie muzikale stukken. Dit vergt tijd, oefening en ervaring, waartoe Advendo veel kansen en mogelijkheden biedt...

  Meer info over ons orkest.
 • Slagwerkgroep

  De slagwerkgroep van Advendo bestaat momenteel uit ongeveer 40 leden inclusief leerlingen en komt uit op eredivisieniveau. Alles over de oprichting en geschiedenis, de groei, de veranderingen, interviews, informatie over lid worden, optredens....

  Meer info over onze slagwerkgroep.
 • Majorettes

  Majorette of twirlen, hoe je het ook noemen wil, is meer dan het marcheren op straat en het gooien met een stokje (baton). Binnen de vereniging richten wij ons, naast het aanleren van batontechnieken, ook op houdingsaspecten, danstechnieken...

  Meer info over twirlen.

Nieuws

 • NK-plaatsing voor FWK-team

NK-plaatsing voor FWK-team


Zaterdag 5 april was voor het FWK-team, het Greenlineteam en enkele solisten de eerste wedstrijddag van het jaar. Deze dag werd met mooie resultaten afgesloten.

Allereerst mochten de solisten in de categorie 1-baton de vloer op. Kyara Beunk behaalde in haar klasse een zilveren medaille met 65,4 punten. Lisette Westhuis werd in de intermediateklasse derde met 71 punten en Annemiek Wanningen behaalde in dezelfde klasse zilver met 72,7 punten.

Vervolgens mocht het Greenlineteam, onder leiding van Alexandra Ruiter, de vloer op om een show in de categorie Small Team Twirling Intermediate te laten zien. De show verliep strak, maar was niet geheel foutloos. De meiden van het team behaalden aan het eind van de dag 70,3 punten en mochten een beker mee naar huis nemen.

Het duo Chyntia Brinkman en Esmee de Vries was kort na het Greenlineteam aan de beurt. Deze meiden zetten een show neer op muziek van de Blues Brothers. Ze werden hiervoor beloond met een zilveren medaille en 66,5 punten. Hiermee lieten ze vier duo’s achter zich.

Madelon Smit zette in de categorie Dance Twirl Intermediate een spetterende show neer met veel dans. De jury gaf haar 66,4 punten voor haar optreden.

Tot slot betrad het FWK-team, onder leiding van Annemiek Wanningen, de wedstrijdvloer. De meiden van dit team lieten zich van hun beste kant zien en voerden hun show strak uit. Ook deze groep mocht aan het eind van de dag een beker mee naar huis nemen en behaalde 67,3 punten. Met deze score plaatsten de meiden zich, zo vroeg in het seizoen al, voor de Nederlandse Kampioenschappen in december. 

Advendo

Welkom op de website van Koninklijke Christelijke Muziekvereniging Advendo. Op onze website kunt u kennis maken met onze vereniging. Deze bestaat uit 3 secties: Orkest, Slagwerkgroep en Twirl.

Agenda Bekijk complete Agenda
Twitter
 • 21-07-2017, 20:41

 • 08-07-2017, 17:49

 • 08-07-2017, 22:05

 • 05-07-2017, 08:20

 • 17-06-2017, 14:36

 • 01-06-2017, 12:00