facebook
 • Orkest

  In het harmonieorkest van Advendo worden de prachtige klanken van verschillende instrumenten samengebracht tot mooie muzikale stukken. Dit vergt tijd, oefening en ervaring, waartoe Advendo veel kansen en mogelijkheden biedt...

  Meer info over ons orkest.
 • Slagwerkgroep

  De slagwerkgroep van Advendo bestaat momenteel uit ongeveer 40 leden inclusief leerlingen en komt uit op eredivisieniveau. Alles over de oprichting en geschiedenis, de groei, de veranderingen, interviews, informatie over lid worden, optredens....

  Meer info over onze slagwerkgroep.
 • Majorettes

  Majorette of twirlen, hoe je het ook noemen wil, is meer dan het marcheren op straat en het gooien met een stokje (baton). Binnen de vereniging richten wij ons, naast het aanleren van batontechnieken, ook op houdingsaspecten, danstechnieken...

  Meer info over twirlen.

Nieuws

 • Twirlwedstrijd Sneek

Twirlwedstrijd Sneek


Zaterdag 28 september namen Advendo's twirlers deel aan hun eerste wedstrijd na de zomerstop. Deze wedstrijd werd gehouden in Sneek en alle groepen en solisten van Advendo deden mee. 

De dag begon al vroeg omdat Kyara Beunk met haar onderdeel 1-baton als derde van de dag aan de beurt was. Voor Kyara was dit de eerste keer dat ze met dit onderdeel de vloer op ging en het ging erg goed! Uiteindelijk behaalde ze hiermee een zilveren medaille. 

Net als voor Kyara was het voor het duo Esmee de Vries en Chyntia Brinkman de eerste keer dat ze met hun show de wedstrijdvloer op gingen. Zij lieten een show zien op muziek van de Blues Brothers en met hun flitsende pakjes en lachende gezichten zetten zij hun show prachtig neer. Aan het eind van de dag mochten zij een bronzen medaille mee naar huis nemen. 

Ook de zusjes Liza en Adrienn Zonnebeld namen als duo deel aan deze wedstrijd. Met hun hilarische pinokkio-show kregen ze het publiek aan het lachen. Zij behaalden hiermee een bronzen medaille.

Na de solisten was het de beurt aan de teams. De minirettes B, onder leiding van Marjanne Hesselink, lieten hun show zien op muziek van Foeksia de miniheks. De show zag er erg gedisciplineerd uit en de meisjes hadden zichtbaar plezier in hun optreden. Ze behaalden hiermee een eerste plaats en dus een gouden medaille.

Het jeugdteam, onder leiding van Alexandra Ruiter, zetten een mooie circusshow neer en zagen er keurig verzorgd uit in hun kostuums. De meiden mochten voor hun optreden een mooie zilveren medaille mee naar huis nemen aan het eind van de dag.

Het FWK-team, onder leiding van Annemiek Wanningen, straalden als nooit tevoren in hun show met als thema 'The Addams Family'. De meiden werden beloond met mooie punten en een zilveren medaille. 

Bijna aan het eind van de dag waren de dames van het Greenline-team, onder leiding van Alexandra Ruiter, nog aan de beurt. Met hun small team twirling kregen zij het publiek helemaal stil en ze kregen dan ook mooie punten van de jury: bijna promotie naar de intermediate-klasse. Ook deze meiden mochten een medaille mee naar huis nemen: een gouden. 

Overige resultaten van solisten:

Annemiek Wanningen - 1-baton senior intermediate - 5e plek met 69,1 punten
Madelon Smit - rhythmic twirl senior intermediate - 10e plek met 71,4 punten
Lisette Westhuis, rhythmic twirl senior intermediate - 14e plek met 69,2 punten
Roosmarijn Rutterkamp & Annemiek Wanningen - duo rhythmic twirl senior beginner - 2e plek met 66,4 punten

 

Advendo

Welkom op de website van Koninklijke Christelijke Muziekvereniging Advendo. Op onze website kunt u kennis maken met onze vereniging. Deze bestaat uit 3 secties: Orkest, Slagwerkgroep en Twirl.

Agenda Bekijk complete Agenda
Twitter
 • 21-07-2017, 20:41

 • 08-07-2017, 17:49

 • 08-07-2017, 22:05

 • 05-07-2017, 08:20

 • 17-06-2017, 14:36

 • 01-06-2017, 12:00