facebook
 • Orkest

  In het harmonieorkest van Advendo worden de prachtige klanken van verschillende instrumenten samengebracht tot mooie muzikale stukken. Dit vergt tijd, oefening en ervaring, waartoe Advendo veel kansen en mogelijkheden biedt...

  Meer info over ons orkest.
 • Slagwerkgroep

  De slagwerkgroep van Advendo bestaat momenteel uit ongeveer 40 leden inclusief leerlingen en komt uit op eredivisieniveau. Alles over de oprichting en geschiedenis, de groei, de veranderingen, interviews, informatie over lid worden, optredens....

  Meer info over onze slagwerkgroep.
 • Majorettes

  Majorette of twirlen, hoe je het ook noemen wil, is meer dan het marcheren op straat en het gooien met een stokje (baton). Binnen de vereniging richten wij ons, naast het aanleren van batontechnieken, ook op houdingsaspecten, danstechnieken...

  Meer info over twirlen.

Nieuws

 • Twirlwedstrijd Rijssen

Twirlwedstrijd Rijssen


Zaterdag 22 juni namen bijna alle twirlers van Advendo deel aan de twirlwedstrijd in Rijssen. Het was een gezellig dat met veel advendofans op de tribune en alle shows gingen deze dag erg goed! 

Liza en Adrienn Zonnebeld waren de eerste van onze meiden die de vloer op gingen. Ze hebben hun komische duo met het thema 'Pinokkio' heel mooi laten zien. Trainsters Lisette en Madelon waren erg trots op het duo. Uiteindelijk mochten Liza en Adrienn een zilveren medaille mee naar huis nemen met 63,1 punten.


Kort na Liza en Adrienn ging Annemiek Wanningen de vloer op. Zij kwam uit in de categorie Twirling 1 baton Senior Intermediate en ze zette haar show in haar mooie nieuwe pakje goed neer. Uiteindelijk behaalde ze 72,5 punten.

Het duo Roosmarijn Rutterkamp en Annemiek Wanningen was grappig als altijd en behaalde met hun show met poppenthema 67,7 punten en een bronzen medaille.

Madelon Smit kwam met haar solo voor het eerst uit in de intermediateklasse. Met haar solo op muziek van Missy Eliot behaalde ze 72,8 punten. Een goede prestatie voor een eerste keer in deze hogere klasse. 
Ook Lisette Westhuis nam voor het eerst deel in de intermediateklasse. Haar dramatische show ging ook erg mooi en ze haalde hiermee 70 punten.

Nadat alle solisten aan de beurt waren geweest, waren de teams aan de beurt. Als eerste van de advendoteams ging het Greenline-team de vloer op. Helaas was het team niet compleet omdat twee meiden geblesseerd waren, maar de overige vijf meiden lieten toch hun show zien. Omdat het team deelnam met vijf meiden terwijl een team uit tenminste zes personen moet bestaan, konden de dames niet meedingen naar een prijs en kregen ze ook geen punten van de jury. Dit was erg jammer omdat de show ontzettend gesmeerd liep. Coach Alexandra was dan ook zeer trots op haar meiden. 

Na het Greenline-team was het de beurt aan de Mini's B met hun show met als thema 'Foeksia de heks'. Deze meiden, die getraind worden door Marjanne Hesselink, kwamen gedisciplineerd de vloer op en kregen met hun show het hele publiek mee. Uiteindelijk behaalde dit team 60,7 punten.

Het Jeugdteam, o.l.v. Alexandra Ruiter, liet een show zien met een circusthema. Het circus van Advendo bezat paarden, clowns, ballerina's en een circusdirecteur. Met deze show behaalden de meiden een eerste plaats met 62,4 punten en ze mochten een gouden beker mee naar huis nemen.

Als laatste team van Advendo ging het FWK-team dat onder leiding staat van Annemiek Wanningen de vloer op. De show die zij uitvoerden had als thema 'Addams Family' en de meiden zetten deze show erg mooi neer. Ook zij mochten een gouden beker mee naar huis nemen en ze behaalden 65,2 punten. 

Al met al was het een leuke dag met mooie advendoshows. 

Foto's: http://www.advendo-nijverdal.nl/fotoalbum/24/fotoalbum-advendo-nijverdal.html

Advendo

Welkom op de website van Koninklijke Christelijke Muziekvereniging Advendo. Op onze website kunt u kennis maken met onze vereniging. Deze bestaat uit 3 secties: Orkest, Slagwerkgroep en Twirl.

Agenda Bekijk complete Agenda
Twitter
 • 21-07-2017, 20:41

 • 08-07-2017, 17:49

 • 08-07-2017, 22:05

 • 05-07-2017, 08:20

 • 17-06-2017, 14:36

 • 01-06-2017, 12:00