facebook
 • Orkest

  In het harmonieorkest van Advendo worden de prachtige klanken van verschillende instrumenten samengebracht tot mooie muzikale stukken. Dit vergt tijd, oefening en ervaring, waartoe Advendo veel kansen en mogelijkheden biedt...

  Meer info over ons orkest.
 • Slagwerkgroep

  De slagwerkgroep van Advendo bestaat momenteel uit ongeveer 40 leden inclusief leerlingen en komt uit op eredivisieniveau. Alles over de oprichting en geschiedenis, de groei, de veranderingen, interviews, informatie over lid worden, optredens....

  Meer info over onze slagwerkgroep.
 • Majorettes

  Majorette of twirlen, hoe je het ook noemen wil, is meer dan het marcheren op straat en het gooien met een stokje (baton). Binnen de vereniging richten wij ons, naast het aanleren van batontechnieken, ook op houdingsaspecten, danstechnieken...

  Meer info over twirlen.

Nieuws

 • Het twirlseizoen is weer begonnen!

Het twirlseizoen is weer begonnen!


Zaterdag 23 februari in Elburg namen enkele solisten van Advendo deel aan hun eerste twirlwedstrijd van het jaar. Deze solisten hebben mooie shows neergezet en goede punten gehaald. Het was een spannende wedstrijd, want dit jaar zijn de regels anders dan vorig jaar. Er bestaan nu namelijk niet meer aparte twirl- en majoretteonderdelen, want alles is twirl geworden. Sommige twirl- en majorettecategorieën zijn samengevoegd en hierdoor hebben een aantal categorieën erg veel deelnemers . Daarbij komt dat de puntentelling strenger is dan voorheen. 

Madelon en Lisette kwamen uit in zo'n categorie met veel deelnemers, namelijk de Rhythmic Twirl Senior Beginner. Ze moesten het opnemen tegen elkaar en achttien andere tegenstanders. Beide twirlers hebben een mooie show neergezet, en omdat de puntentelling strenger is dan voorheen, mogen ze zeker niet ontevreden zijn over de punten die ze hebben behaald:

Madelon: 66,5

Lisette: 63,8

Ook Roosmarijn en Annemiek hadden meer tegenstanders dan gewoonlijk. Toch hebben zij als duo hun poppenshow weer meesterlijk neergezet. Ze kwamen uit in de Rhythmic Twirl Senior Beginner en behaalden 65,4 punten. 

Naast het duo met Roosmarijn, nam Annemiek ook deel als solist met het onderdeel Twirling 1-baton Senior Intermediate. Het was voor haar de eerste keer in de intermediate-klasse, wat ook erg spannend was. Zij behaalde uiteindelijk een derde plaats met 71,9 punten. 

Advendo

Welkom op de website van Koninklijke Christelijke Muziekvereniging Advendo. Op onze website kunt u kennis maken met onze vereniging. Deze bestaat uit 3 secties: Orkest, Slagwerkgroep en Twirl.

Agenda Bekijk complete Agenda
Twitter
 • 21-07-2017, 20:41

 • 08-07-2017, 17:49

 • 08-07-2017, 22:05

 • 05-07-2017, 08:20

 • 17-06-2017, 14:36

 • 01-06-2017, 12:00