facebook
 • Orkest

  In het harmonieorkest van Advendo worden de prachtige klanken van verschillende instrumenten samengebracht tot mooie muzikale stukken. Dit vergt tijd, oefening en ervaring, waartoe Advendo veel kansen en mogelijkheden biedt...

  Meer info over ons orkest.
 • Slagwerkgroep

  De slagwerkgroep van Advendo bestaat momenteel uit ongeveer 40 leden inclusief leerlingen en komt uit op eredivisieniveau. Alles over de oprichting en geschiedenis, de groei, de veranderingen, interviews, informatie over lid worden, optredens....

  Meer info over onze slagwerkgroep.
 • Majorettes

  Majorette of twirlen, hoe je het ook noemen wil, is meer dan het marcheren op straat en het gooien met een stokje (baton). Binnen de vereniging richten wij ons, naast het aanleren van batontechnieken, ook op houdingsaspecten, danstechnieken...

  Meer info over twirlen.

Nieuws

 • Huldiging Piet van Aartsen bij de algemene ledenvergadering 2013

Huldiging Piet van Aartsen bij de algemene ledenvergadering 2013


Zaterdag 9 feb. werd de algemene ledenvergadering van muziekvereniging Advendo Nijverdal in het Advendohuis gehouden. Tijdens deze vergadering werd oud voorzitter en erelid Piet van Aartsen gehuldigd voor het 60 jarig lidmaatschap van deze vereniging. Dit feestelijk feit werd gevierd met een heerlijke taart, aangeboden door de leden. Piet van Aartsen kreeg het gouden speldje uitgereikt en de daarbij behorende oorkonde van de KNFM. Door de vereniging is een kado aangeboden en is Piet met een langdurig applaus geeerd voor de nauwe betrokkenheid bij de vereniging en zijn onophoudelijke inzet voor de papierinzameling. Dit voor de vereniging zo belangerijke bron van inkomsten.

               

In de vergadering is ingegaan op de ontwikkelingen met deze vereniging. De sfeer is meer dan ooit, optimaal te noemen binnen deze club. Investeren om kwaliteit op niveau te houden,wordt ondanks de grotere problemen met de inkomsten, zeker hoge prioriteit gegeven.

Het programma voor 2013 is dan ook weer de uitdaging voor deelname aan concoursen door de twirlers en wordt er een faseopleidingen gegeven voor deze sectie.  Ook het orkest neemt dit jaar deel aan een concours in november en staat voor de uitdaging van een paar mooie concerten. De slagwerkgroep is in februari en maart volop in de Indoor Percussion wedstrijden te vinden. De finals hiervan vinden al op 23 maart as. in Almere plaats.

Toegetreden tot het bestuur zijn Yorinde Zomer en Iris Bonhof. Rob Marsch en Henk Wanningen zijn herkozen. Leerling coordinator Sabine Snellink heeft afscheid genomen en zij heeft lovende woorden en bloemen voor haar belangerijke bijdrage in ontvangst genomen.

Voor 2014 is een commissie van start voor de voorbereidingen van het jubileumjaar. In 2014 bestaat Kon.Chr.Muz.Ver.  Advendo Nijverdal 125 jaar.

Na de ledenvergadering werd er voor de leden een leuke avond georganiseerd. Er werd fanatiek gebowld, waarna er gezamenlijk chinees werd gegeten in het Advendohuis. De avond sloot af met een spelletje bingo. Foto's zijn te vinden in het fotoalbum op de site (media >foto's)

Advendo

Welkom op de website van Koninklijke Christelijke Muziekvereniging Advendo. Op onze website kunt u kennis maken met onze vereniging. Deze bestaat uit 3 secties: Orkest, Slagwerkgroep en Twirl.

Agenda Bekijk complete Agenda
Twitter
 • 21-07-2017, 20:41

 • 08-07-2017, 17:49

 • 08-07-2017, 22:05

 • 05-07-2017, 08:20

 • 17-06-2017, 14:36

 • 01-06-2017, 12:00