facebook
 • Orkest

  In het harmonieorkest van Advendo worden de prachtige klanken van verschillende instrumenten samengebracht tot mooie muzikale stukken. Dit vergt tijd, oefening en ervaring, waartoe Advendo veel kansen en mogelijkheden biedt...

  Meer info over ons orkest.
 • Slagwerkgroep

  De slagwerkgroep van Advendo bestaat momenteel uit ongeveer 40 leden inclusief leerlingen en komt uit op eredivisieniveau. Alles over de oprichting en geschiedenis, de groei, de veranderingen, interviews, informatie over lid worden, optredens....

  Meer info over onze slagwerkgroep.
 • Majorettes

  Majorette of twirlen, hoe je het ook noemen wil, is meer dan het marcheren op straat en het gooien met een stokje (baton). Binnen de vereniging richten wij ons, naast het aanleren van batontechnieken, ook op houdingsaspecten, danstechnieken...

  Meer info over twirlen.

Nieuws

 • VIJF BEKENDE NIJVERDALLERS STRIJDEN OM TITEL ‘MAESTRO’

VIJF BEKENDE NIJVERDALLERS STRIJDEN OM TITEL ‘MAESTRO’


In navolging op het inmiddels vier seizoenen tellende, tv-programma “Maestro” zal KCMV Advendo Nijverdal op 27 oktober op zoek gaan naar haar eigen Maestro. Deze avond zullen vijf Bekende Nijverdallers strijden om de titel ‘Maestro Advendo’. Anja van den Dolder, wethouder gemeente Hellendoorn, Ewald Aaltink, voorzitter Stichting Evenementen Nijverdal, Johan Coes, wethouder gemeente Wierden & voormalig wethouder gemeente Hellendoorn, Wouter Kleijer, docent CSG Reggesteyn Noetsele en Yvon Wille, directeur en presentatrice HOi TV gooien alles in de strijd om met de felbegeerde gouden baton naar huis te gaan!

Deze vijf BN’ers hebben allemaal nog nooit een orkest gedirigeerd en 27 oktober is voor hen dan ook het moment van de waarheid! Inmiddels zijn de eerste dirigeerlessen al gestart als voorbereiding op deze spannende avond.

Tijdens deze avond zal Dirk Annema, normaal gesproken de dirigent van Advendo, geregeld zijn plek op de bok moeten afstaan aan deze kersverse dirigenten. Met een zelfgekozen muziekwerk zullen zij proberen hun dirigeerkunsten te tonen, om hiermee de jury te imponeren en natuurlijk om samen met het orkest het slotakkoord te halen.

Wie zal er deze avond wel en niet het slotakkoord halen, en wie gaat er met de gouden baton naar huis? We gaan het zien op zaterdag 27 oktober om 19:30 uur in de Vrije Evangelische Kerk in Nijverdal. Schrijf de datum in je agenda en koop alvast de kaarten bij de orkestleden van Advendo of bij bakkerij nieuwenhuis (Volwassenen €10, donateurs €7,50, kinderen €5).

Advendo

Welkom op de website van Koninklijke Christelijke Muziekvereniging Advendo. Op onze website kunt u kennis maken met onze vereniging. Deze bestaat uit 3 secties: Orkest, Slagwerkgroep en Twirl.

Agenda Bekijk complete Agenda
Twitter
 • 21-07-2017, 20:41

 • 08-07-2017, 17:49

 • 08-07-2017, 22:05

 • 05-07-2017, 08:20

 • 17-06-2017, 14:36

 • 01-06-2017, 12:00