facebook
 • Orkest

  In het harmonieorkest van Advendo worden de prachtige klanken van verschillende instrumenten samengebracht tot mooie muzikale stukken. Dit vergt tijd, oefening en ervaring, waartoe Advendo veel kansen en mogelijkheden biedt...

  Meer info over ons orkest.
 • Slagwerkgroep

  De slagwerkgroep van Advendo bestaat momenteel uit ongeveer 40 leden inclusief leerlingen en komt uit op eredivisieniveau. Alles over de oprichting en geschiedenis, de groei, de veranderingen, interviews, informatie over lid worden, optredens....

  Meer info over onze slagwerkgroep.
 • Majorettes

  Majorette of twirlen, hoe je het ook noemen wil, is meer dan het marcheren op straat en het gooien met een stokje (baton). Binnen de vereniging richten wij ons, naast het aanleren van batontechnieken, ook op houdingsaspecten, danstechnieken...

  Meer info over twirlen.

Nieuws

  • 293
  • 292
  • 291
  • 290

1e wedstrijd in Wijchen


De 1e wedstrijd is weer achter de rug. Het was een typische 1e wedstrijd dag, maar gelukkig met een goed resultaat. Advendo PE heeft in de Marching A-class een prima 1e score neergezet en daarmee de 1e plek behaald. Het was in de week vooraf nog even de laatste dingen regelen. Met name de kleding moest nog af. De 'Super Women' Ine, Gerdien, Bea en Geesje hebben ontzettend hard gewerkt om dit nog allemaal op tijd af te krijgen. Super gedaan en ontzettend bedankt hiervoor!!

Net als andere jaren met de eerste wedstrijd hebben we ons eerst 's ochtends nog even opgesloten in een sporthal om alle 'Oh ja-tjes' er even weer uit te halen. Nog een paar laatste puntjes op de i bij de intro en het einde van de show om vervolgens af te sluiten met een aantal volledige Runs van het gehele programma. De weerstomstandigheden (sneeuw) bleken niet mee te zitten toen we wilden vertrekken. Ook het inladen van al het materiaal dat we bij ons hebben was even weer een logistieke puzzel. Voor een idee wat er allemaal mee moet met zo'n dag: Kledinghoezen, schoenendozen, Vloer plus kar, mengpaneel plus kabels en kar, sample apparaat, 2 grote boxen, 3 wip-wapjes, kist met extra vellen/stokken etc., 3 Concert Marimba's, 2 Concert Vibrafoons, Drumstel, Concertbass, Gong, Diverse Cymbals en toms, 3 Snares plus carriers, 2 Tenors plus carriers, 5 Bassdrums plus carriers en een heel aantal leden, staff en begeleiding :-). Een heel circus dat op pad moet.

Rond 15:00 uur kwamen de meeste leden aan in Wijchen. Het streven was om 15:45 klaar te staan voor de Warming-Up. Dit was dus even aanpoten. Inchecken, stempeltjes halen, kleedkamer opzoeken, uitladen, omkleden, materiaal klaarzetten. Allemaal gelukt op tijd. Dat is wel lekker aan de westrijd in Wijchen. Alles gaat snel. De jury wist onze show wel te waarderen. Uiteraard zagen zij ook wel dat het nog niet af is. Er moeten nog een aantal thematische aspecten worden toegevoegd om het 'Balance' thema meer te benadrukken en uiteraard moet de muziek en drill nog verder opgeschoond worden. Na onze show volgde de prijsuitreiking al snel. Speciale dank ook nog aan onze vrienden van Wilhelmina Rijssen (deelnemer Indoor Winds, ook A-Class). Zij hebben ons geholpen met ons matriaal op de vloer zetten. En uiteraard ook de vloerploeg van United-Northern Winterguard die wederom onze vloer heeft gelegd voor de wedstrijd. Zulke hulp is het mooie ook van deze hobby. Leuk detail is nog dat ook Wilhelmina Rijssen 1e is geworden in de A-Class van Indoor Winds (Advendo PE bij A-Class Indoor Percussion). Twente kwam er dus goed uit in Wijchen!

Over 2 weken, op 25 februari, is de volgende wedstrijd in het Topsportcentrum van Almere. Daar doet Advendo PE mee in de Independent Marching A-Class tijdens de WGI European Regional.

Advendo

Welkom op de website van Koninklijke Christelijke Muziekvereniging Advendo. Op onze website kunt u kennis maken met onze vereniging. Deze bestaat uit 3 secties: Orkest, Slagwerkgroep en Twirl.

Agenda Bekijk complete Agenda
Twitter
 • 21-07-2017, 20:41

 • 08-07-2017, 17:49

 • 08-07-2017, 22:05

 • 05-07-2017, 08:20

 • 17-06-2017, 14:36

 • 01-06-2017, 12:00